Welkom bij ONDERV!ND

Groei en ontwikkeling door trainingen in de vorm van games

 
 

Waarom?

U weet als geen ander dat uw organisatie continu in beweging is. Stilstand is immers achteruitgang. Processen, diensten en producten veranderen. Dat wat twee jaar geleden nog goed was, is nu niet meer toereikend. Dat betekent ook dat uw medewerkers zich moeten blijven ontwikkelen. Niet alleen op het gebied van kennis, ook op het gebied van attitude, vaardigheden en gedrag.

 

Wij geloven dat deze groei en ontwikkeling van uw organisatie het beste gaat wanneer het uitnodigend en uitdagend is om te leren. Dus in een actieve, afwisselende, plezierige setting, die bovendien past bij trainen in de huidige tijd.

 

En dát is wat ONDERV!ND voor u verzorgt.

 

Trainingsgames

 

Wij ontwikkelen en begeleiden maatwerk trainingen in de vorm van een game.  Kenmerkend aan een trainingsgame is de vorm en werkwijze. Zo  verdelen we  deelnemers in teams. De teamleden werken een variatie aan inhoudelijke opdrachten en cases uit en oefenen vaardigheden met een trainingsacteur. Alle deelnemers komen zo volop aan bod, en kunnen met en van elkaar leren.

De teams strijden ook tegen elkaar. Het competitie-element genereert  energie en dynamiek, en zorgt ervoor dat deelnemers het beste in elkaar naar boven halen.

We zorgen dat we de kennis die we trainen,  borgen en verankeren binnen uw organisatie. Dit kan doordat we ambassadeurs aanstellen,  maar ook door intervisie of coaching te geven.

Uw ontwikkelvragen en behoeften bepalen uiteindelijk vorm én inhoud van de  game. Daarmee zijn onze games altijd maatwerk. Logisch, want geen klantvraag is hetzelfde.

 

Wie?

ONDERV!ND bestaat uit ervaren, enthousiaste en betrokken trainers en trainingsacteurs. Wij zorgen tijdens de trainingsgames voor de benodigde diepgang, sfeer en veiligheid.

 

Wat we eerder maakten

Feedback geven en ontvangen

 

Hoe behaal je betere resultaten als team? Hoe spreek je elkaar aan? En hoe versterk je de aanspreek-cultuur binnen je organisatie?

Vitaliteit en

Verzuim

 

Wat kunnen leidinggevenden in hun gespreksvoering doen? Wat mag je ter sprake brengen, in hoeverre kun je je bemoeien met iemands leefstijl?

Competentie

management

 

Wat zijn competenties en hoe voer je een zinvol gesprek hierover met je medewerkers? Hoe zorg je dat het helpt en geen doel op zich wordt?

 

Contact

Laat ons weten wat u ondervindt!

Coöperatie ONDERV!ND UA

Utrecht

 

info@ondervind.nl

06 - 41211112 Barbara Schure

06 - 11872068 Saartje van den Heuvel

KvK: 62818325

Logo_derden_100%_RGB Zaanstad